Alla inlägg under oktober 2010

Av Veronica - 17 oktober 2010 21:05

 

Heter inte Ove då utan Failover... en häst men liten som en cob =)

Vill alla väl och kan vara lite stökig... men aldrig han vill något ont.

Av Veronica - 17 oktober 2010 20:46

  Fult kort för jag sa hela tiden att vi ska titta på varandra. Han ville PUSSAS hela tiden. hahahaha

Jag ser ut som jag ska äta upp han.. kanske jag ska också??


Dagen har gått i baktecknet.. vi har bakat och hållt oss inomhus. Jack har fått en glasbit i hälen  och jag får inte ta bort den.

Skickat ett sms till den andre föräldern och påmint han att det är fyra helger sen han såg sin son. Fick tillbaka att jag borde låsas in på psyket och ingen tror på mig. Att jag beteer mig som 14. Ska han säga som umgicks med en nästan fjortis när Jack bara var drygt ett år. Emma Sandin hette hon om någon undrar om jag bara skriver för att det är kul. Konstigt att jag ska låsas in när jag alltid har Jack??? Måste vara jobbigt att vara ung och dum!!!

Av Veronica - 17 oktober 2010 00:21

Har väl inte så mycket mer att säga om denna dag då! Jo hon i Husnäs.. Madde Sidbäck måste ha en skruv lös eller ett taskigt sexliv eller nåt. Nu tror ni att jag kommer bli anmäld för förtal? Näää hon har skrivit så sött till mig redan på facebook. Lekt fritids psykolog så det räcker åt hela kommunen. Sen tror hon att hon kan ta bort inlägget från min sida?!!? Ehh nästan lika roligt som Cissi så... nu pratar vi om förtal. Jag har kvar allt vad hon skrev i sin blogg. Ett ögonblicks verk utan kanske tänka längre??? Inget försvinner bara för man tar bort det från internet. Kan finnas människor som jag då, som råkar göra en skärmdump av skiten direkt då.

Men en sak ska jag ändå säga ... gnatt och sov gott.

Av Veronica - 16 oktober 2010 01:45

 

Börjar undra vad jag har för otalt med John då? I morgon ska Jack åka till momma i alla fall. Dom ska kratta löv och göra klart för vintern i trädgården. Själv tänker jag åka till hästen och putsa upp han lite. Gnodde upp han förra helgen men tyvärr råder det delade meningar ifall han ska ha täcke på sig eller inte.  Någon verkar ju tycka att jag kan stå där och gno och putsa på han. Att jag har all tid i världen att göra det. Ja nu ska han ju inte ha täcke bara för den skull , utan för att det emellan åt kommer regn och det blåser nordan vindar. Men jag behöver absolut inte förklara i vilket syfte jag ska ha täcke på.Det har ingen med att göra då!



Har haft min dator expert här i kväll men det blev inga datorer fixade. Vi fastnade i något spel på facebook då   

Ska nu ta och leta upp något jag blir trött på. Korsord och sängen brukar funka vid den här tiden. Hjärnan orkar inte tänka så mycket just nu då, och då brukar jag somna.

Hoppas på sömn fram till nio i morgon... =D


Godnatt..

Av Veronica - 15 oktober 2010 01:27

Är vaken i vanlig ordning,men har tagit fler sömnpiller så kanske jag kan få sova. Snacka om speedad när man inte ens sover på två piller.

Baksidan är väl att jag inte kommer höra mobilen i morgon när den sätter igång. Men det är inte hela världen då.

Brukar vakna vid åtta halv nio ändå. Inte många timmars sömn blir det. Förvånad att jag ändå orkar med en vardag.* hulken*

Hemma och sjukskriven är jag just på grund av mina sömnstörningar. Skulle behöva några dagar utan en massa måsten så jag hamnar i rätt läge igen. 

Var ju ett tag sen jag skrev men tänker inte be om ursäkt för det. ;) Har bara inte haft någon lust att blogga. Vet inte vad som gör att jag helt plötsligt kom att tänka på bloggen nu? Jag läser ju knappt andras heller. Jo en gång i veckan brukar jag dra ett race och kolla runt.

Såg att jag hade en funktion nu " ställ en fråga till mig" Och hade en fråga om jag var fet eller ett fetto. hahaha.Faktiskt så tycker jag det var kul för jag skrev just på facebook att min blindtarm vägde 9 kg för det är vad jag gått ner sen dom tog bort den .

Och nu undrar jag vilket organ som väger 3 kg som är kvar då??   

Sov gott och ha en trevlig fredag..






Ovido - Quiz & Flashcards