Alla inlägg under december 2010

Av Veronica - 8 december 2010 16:04

Jag verkar ha lika mycket med ditt liv att göra, som du hade med mitt!!!

?????????????????????????????????????????????????????????????

Eller man kanske ska ta och sköta sitt och skita i andra????????????????

Verkar ju vara ett bra förslag då...... För jag bad aldrig om insyn från dig/er.



I dag har jag fått min nya soffa. Den ser ut att vara tillverkad för just mitt tvrum då.. =D

Kallt som fan är det och jag finner ingen anledning att ens gå ut mer än nödvändigt.Toppen humör och har hunnit massor i dag... =D

Tror jag ska baka lite efter middagen om jag inte hittar på annat då. Soffan ser ju rätt skön ut då =)


Ha det så bra i kylan....



Av Veronica - 7 december 2010 09:43

Väntar på min nya soffa .. =) Ganska behaglig väntan då ...

Ska på af i dag för nu har jag ju gått klart kursen då. Får se vad som händer härnäst . Inte för att jag tror jag får så mycket att göra nu innan jul.

Vaaaa ledsen jag blir då.... ;)

Dax att skjutsa Jack attack...

Tjing.

Av Veronica - 3 december 2010 00:11

 

Kokat kola i kväll och naturligtvis så kokade det över på spisen. Jag är väl inte tillräckligt kvinnlig så jag kan sitta vid datorn, kolla på tvn och koka kola samtidigt ;)

Ja det var ju inte så mycket som hann åka över, så nu har jag slagit in dom i papper. Vad det nu ska vara bra för? Förmodligen så är dom väl slut i morgon!

Jag måste köpa några nya adventstakar och en till stjärna. Får inte dom som ska vara inne på Billy och Jacks rum att fungera. Eventuellt ska jag till Sundsvall nästa vecka så jag köper väl där då.

La ut tio auktioner till på tradera i kväll så nu får dom buda så jag blir nöjd. Eller nöjd blir man väl aldrig då ;)Men kul om man får sälja i väg lite då.

Ska snart gå och sussa.. börjar inte förrän elva i morgon så det blir lite sovmorgon då =D

Natti




Av Veronica - 2 december 2010 00:01

Ibland så skvätter det tillbaka liksom. Om det så ska ta flera år så ser jag just nu KARMA =) Är man dum och gör dumma saker så kommer det tillbaka till en själv så småningom. Är man snäll och gör trevliga saker så kommer det trevliga saker tillbaka. Sitter nöjd nu....   

 

Godnatt och sov så gott.. i morgon är det näst sista dagen på kursen! Så nästa vecka vet jag inte vad som händer då! Säkert något jätte bra   !

Av Veronica - 1 december 2010 01:35

  Här sitter jag mitt i natten, eller mitt i har väl redan varit då! Suttit och fixat auktioner till tradera och det tog lite tid, då jag inte hade redigerat korten. Hur ska jag vakna i morgon då? Min mobil och jag är inte riktigt i fas med varandra.

23 dagar kvar till julafton och än så länge har inte min julpanik utbrutit,men runt den 20 dec blir jag säkert lite smått hysterisk ;) Inte en julklapp har jag köpt än och jag vet faktiskt inte vad jag ska hitta på heller.


I morgon ska jag till Viksjö för att möta upp Jack som ska komma hem efter några dagar hos pappa då. Pratade med Jack i kväll och han har bland annat varit på drakborgen, han älskar det stället =D 

Nu ska jag gå och sova och hoppas bilen startar i morgon då. Köpte en ny motorvärmarkabel för ynka 360 kr i dag på mekonomen. Min gamla hittar jag ju inte och starta utan motorvärmare nu är nog ingen hit.

sussa så gott för det ska jag...

Ovido - Quiz & Flashcards