Alla inlägg under december 2010

Av Veronica - 20 december 2010 00:50

 

I morgon ska jag och stor sonen äta middag på stan efter skolan. Är så härligt att det är bara han och jag just nu. Han kommer alltid i andra hand annars. Den lilla kräver mer! MYCKET MER. Är ständigt krig här och inte för att Billy krigar. Utan att Jack kräver 110% uppmärksamhet hela tiden.

Känns på sätt och vis bra att jag var 26 när jag fick Billy och 35 när jag fick Jack. Har ju hunnit jobba, utbilda mig och HÄSTAR/HÄSTEN har jag njutit av =)

Jag red denna stora sak i somras. Shirehäst och den största hästrasen i världen. Kolla vars nars mina ben är så förstår ni mankhöjden på han =)

Stor och snäll men inte helt ok i sina ben är han nu. Hade 3-4 graders hälta på vet besiktning och nu vet jag inte hur det är med han. Hoppas det går åt rätt håll. Hur som haver så är jag själv i dålig form när det gäller ridning ;)

  Vad står det på ryggen? PERFEKT ;)

 

Funderar på julklappar. Har ingen släkt och ungarna kommer få hur mycket som helst. Men jag då? Aha för att slippa ångest om man varit snäll eller inte så köper jag åt mig själv... =D

 

Missat några auktioner men ska skärpa mig tills i morgon...   

klockan är tok mycket och jag bara njuter =) Länge sen sist. Skulle ni palla gå i mina skor en vecka ? Nja?? Skulle inte tro det då. Jag är stenhård och kommer så förbli. Umgås endast med raka snälla fina människor.. alla andra går fett bort och jag meddelar det utan krusiduller. =D 

Kan man inte kommentera här? NIX.. allt jag skriver har ett syfte. Vill inte påverkas av åsikter.

Av Veronica - 18 december 2010 23:22

 

Har varit snäll mot mig själv ... =D Man ska vara det säger K !!

Nu sitter jag och lurar på ett jättefint armband TILL MIG SJÄLV   

Av Veronica - 17 december 2010 22:33

  Känner mig seg som kola just nu. Sov 10 timmar i natt så kanske närmare jul är jag nere på vad en normal människa ska sova, 7 - 8??

Har rensat flera säckar med kläder som jag ska sälja på tradera. Tog sin lilla tid då men nu är det klart =) En plåt med snoddas satt ju inte helt fel efter några timmar bland kläder, fotografering och prolist.   


Har några auktioner ute nu och en del som jag rensade i juniors garderob. Gjorde klädpaket av det eftersom sälja ett och ett plagg knappast lönar sig. Jag personligen orkar inte sitta och glo på 10-15 olika auktioner utan budar mest på klädpaket då. Och jag paketerar hellre ett stort paket än 10 små. 


I går var jag och Billy på loppis i stan och jag fick tag på en likadan tv/video till Jack som han förstörde då. 100 spänn och nyare än den han hade. Han spillde nämligen koncentrerad äppeldricka i tvn. Och han är endast betrodd att hålla på med vhs.    Nu blir han glad igen.. =) 

 

Nu ska jag fortsätta min underbara kväll i min nya soffa.... kollar på film och har det allmänt gött då...   



Av Veronica - 16 december 2010 14:10

Sovit 13 timmar, TRETTON TIMMAR. Jodå, kände att något rekord var på gång!

Men att jag var så trött hade jag inte kunna tro. Nu känner jag mig som en ny människa igen.

Nu ska vi snart åka på loppis i stan...

Ha en fortsatt bra dag!

Av Veronica - 15 december 2010 14:13

 

I kväll åker Jack till fjälls och ska fira jul där. Återvänder närmare nyårsafton då  

Han får fira jul med oss när han kommer hem. Är man 5 år så är det nog inte så illa att få fira den fler än en gång per år..    

Av Veronica - 15 december 2010 02:45

Tidig morgon och jag har inte somnat än. Jack somnade halv nio och vaknade halv elva igen. Sen var det kört för honom att somna om. Han lyckades till slut för en timme sen. Satt och läste allehanda på nätet då jag får se att Billys kusin Stefan är med    Ja alltså han är med i papperstidningen i dag....jag är pluskund och kan då läsa hela tidningen. Han är verkligen superduktig tycker jag..   


Vi har klätt granen i kväll och vi hann faktiskt inte klart   förrän den blev upptagen....   

Bloggar som en kratta för jag är alltid för trött tycker jag. Eller så är det för tidigt på dagen och vad har hänt då? Ingenting ;) Ingen tid på dygnet passar mig nu förtiden. För mycket att göra men det är härligt faktiskt.

Nä nu måste jag försöka sova fastän jag alltid blir speedad om jag är uppe för länge. Men jag kan ju inte försöka sova om Jack är vaken..

Ja tids nog somnar jag...



Av Veronica - 12 december 2010 21:46

I morgon är det lucia och jag har frågat Jack vad han vill vara. Tomte? stjärngosse? tärna? lucia? ... INGENTING svarar han. Nähä, och vart hittar jag den utstyrseln. Men det är ju inte största problemet utan det är att just nu är det minus 25 grader ute, och dom ska fira lucia ute i morgon! Någon sa att det ska bli ännu kallare ute i morgon, så då väljer jag att vara hemma med han. Vi får väl lattja lucia här hemma istället ;)

Han har jättelätt för att få torrexsem när det är kallt ute. Räcker med att han varit ute en stund vid minus 15-20 så är han alldeles röd och det svider. Fast det beror ju mycket på att det är så torrt i luften också.

Bada i barnolja och smörja med idomin är det enda som hjälper!

Nu ska jag fortsätta sortera kläder. Har rensat några garderober i kväll.

Ha en fortsatt trevlig kväll... det ska jag.. =)



Av Veronica - 9 december 2010 15:40

  9 december lägger man skinkan i blöt och Anna har namnsdag, vilket innebär att jag har namnsdag i dag då =)

Jack har fått varit hemma i dag för han har trampat in nåt i foten. Och jag får absolut inte ta där. I natt när han sover så ska jag plocka bort det.

Jag hade auktioner som gick ut i går så i dag har jag skickat vinnarmail. Och som vanligt har jag " tappat" bort en auktion. Letat och letat men hittar inte klänningen. =/Ska dyka ner i tvätthögen i källaren sen och säkert så ligger den väl där..

Försökt börja städa, läs sanera, Billys rum och det är fan inte att leka med då. Men nu har jag fått ned gardiner och plockat så jag har någon början på eländet.Fattar inte att man vill bo sämre än en uteliggare.. ??? Ja jag skämtar inte men hans rum är inget jag går in i frivilligt.

Håller på att tvätta mitt svarta tyg till gamla soffan som åker på sen nu. Nya soffan är mojs mojs att ligga i.. vilket kattungarna också tycker.. =)


Nu måste jag sluta.. för Jack har en present åt mig i köket =D

Klart slut....




Ovido - Quiz & Flashcards