Alla inlägg den 5 juni 2010

Av Veronica - 5 juni 2010 19:58

Är så trött så jag skulle kunna betala för att få sova en stund. Om man är två så kan ju alltid en gå och sova. Men fan vad detta sliter på mig. Tror inte någon tänker på det att jag ALDRIG kan gå och vila när jag känner för det.

Sliter så mycket så jag är inte intresserad av att vara social med andra. Är alltid för trött för det. Märklig tillvaro men det ska bli ändring på det nu. Har sökt egen vårdnad och ska söka kontakt familj. För min egen skull och för ungarnas skull. Det innebär att jag och Billy får mer tid ev varannan helg.

Vem som helst fattar väl att man måste få tid någon gång för sig själv. 

Jag hoppas detta går snabbt så jag slipper vänta ett år. Känner jag rätt så är detta en process likt allt andra som bara ska jävlas och ta tid......

Av Veronica - 5 juni 2010 13:08

Har mest bara varit irriterad nu, men solen skiner igen på himlen och nu känns det ok!   

Jag vaknade halv sju i morse och Jack låg i min säng. Jag kan helt enkelt inte låta bli att peta på han så han vaknar. Tror varje gång att han ska ligga där och mysa och titta på tv med mig =/ Gör han ju inte då! Det är två hundra knutar direkt så jag klev upp då.


Eftersom jag och mitt ex absolut inte kan ha en dialog varken via sms,telefon eller öga mot öga, så vill jag klargöra vissa saker här.

Jag har aldrig nekat han att ha Jack. Jag kan ställa upp att skjutsa men jag vill då veta det i god tid och inte dagen innan. Jag vill kunna säga nej att skjutsa när det inte passar mig.

Det kostar en del att åka över 40 mil på en helg. Och det lilla jag någonsin får vara barnledig så är det bara skitjobbigt att sitta och köra bil då. Är det för mycket begärt det?

Jag skulle aldrig neka han att ha Jack för det vore ett stort hån mot Billy, som ingen pappa har.Skulle aldrig neka mer än om han far illa. Undrar ibland hur Billy tänker? Han har ingen pappa och sen finns det pappor som bara väljer bort sina barn? ( 13 veckor har jag haft Jack nu)


Och varför har vi gemensam vårdnad? Jag vet inte ens hans adress? Någon måste ju fatta vissa beslut och det har inget med umgänget att göra.

Att då tvingas få en underskrift för att man flyttar tvärs över gatan är för mycket helt enkelt. Blev utan underhåll i några månader plus återbetalnings skyldig en månad pga av ingen skrev på flytten för Jack.

Folkbokföringen fick fatta detta beslut efter några månader.

Hur svårt kan det vara att vara förälder på avstånd?? Jobbigt??

Om jag tar alla problem som uppstår vardag som helg med barnen... kan jag väl få slippa engagera mig i lämning och hämtning vid umgänge!!

Billy har fått stå tillbaka hela tiden pga att Jack tar mycket tid. Vilket har gjort att jag tvingas söka en kontaktperson på ungdoms teamet till Billy.

Detta skulle aldrig inträffa om det fanns ett fungerande umgänge så jag kunde avsätta tid till Billy.

Det är svårt att ha 9 år mellan dom. Aktiviteter tillsammans funkar inte då. Säger nog sig själv det ;-) Billy tycker Jack är pinsam och en äckelpotta.. haha.

Jack skvallrar allt vad Billy gör till mig =D Hur bra som helst att ha en liten spion ;-)



Ovido - Quiz & Flashcards