Alla inlägg den 12 juni 2010

Av Veronica - 12 juni 2010 19:06

Sluta tyck synd om dig själv? Finns det något som jag hatar så är det kvinnor som tror dom är så svaga och försvarslösa.Varför finns det självförsvars kurser till kvinnor? Jo för ni är uppfostrade att tro ni är svaga. Man är fan starkare än man tror. Man kan försvara sig om man är lite smart och inte så förbannat låtsats skör.


Min pappa har då fan inte uppfostrat mig att jag skulle vara någon svagare som tjej . Men han kanske önskade sig en kille? Han var ju löjtnant och min farfar kapten.  Vad vet jag? Men jag kan bara svara för mig själv så har han aldrig sagt åt mig att jag är svag eller det där bär jag, det där fixar jag ...  Har bara utövat detta i sport och det funkade i skolan. Aldrig i vuxen ålder förrän jag träffade mitt ex. Helt säker på att mitt ex tjej var helt enkelt för dum för att fatta något.  

Våldsamma män kommer nog först där på min skitlista. Dom som upplever sin barndom nu i vuxen ålder och agerar utifrån det när det gäller sina barn.Eller det går ut mot flickvän/sambo Eller som mitt ex... skyller allt på mig och hur hans morsa tvingade han hämta lillebror på dagis och spela in glamour varje dag åt henne. Eller hur hon slängde åt han en hundring varje dag för dom skulle äta pizza. Hur han tog dom pengarna till röka och annat ist och lagade mat till lillebror ur hennes kokbok. Nu tror jag faktiskt att man stannar i ålder när man röker för mycket också. Nu pratar jag om att mitt gräs är brunast då!


stackars stackars han då. Och stackars han som jag tog bort som vän då... stackars er. Känns som jag måste kolla på goltuppen nu eller ringa en kill kompis kanske =)

Jag kommer aldrig i hela mitt fucking liv foga mig efter någon annan...... har två barn som tar min tid.. resten tar jag. Sen finns det ingen tid över. Jag har provat på att skaffa mig "nytt" men fy fan säger jag bara.

Vore trevligt om jag fick höra hur det funkar för någon annan som är ensam med barn och nya män??

Annelie... hur var det nu ;P



Av Veronica - 12 juni 2010 11:52

Ska man rätta barn när dom säger fel? Jag gör det ibland men inte när det kommer såna här saker ur munnen.

" Mamma jag vill ha tandkräm och mjölk " ( Jordgubbskräm och mjölk) Så nu har han sagt det i tre dagar i rad!

Billy sa alltid " Dill Pizza" om Vesuvio när han var liten. Han trodde oregano var dill.

Han sa Dill Pizza tills han gick i tvåan tror jag =) Någon sa åt mig att " du måste ju säga vad det heter åt han" Varför då? Tycker han var skita söt när han sa det.....


Jag hade ett inlägg om en bok jag köpte åt Jack( 090319) och han pekade och sa vad djuren hette.Jag rättade han då men han är så envis så syrran hade i kommentarena en helt logisk förklaring.


 

Häst ( Svankryggig häst)


 

Gris ( skär till färgen med vinteroverall)


 

Ko ( Svensk låglands boskap, svart och vit)




Ovido - Quiz & Flashcards