Alla inlägg den 9 juni 2010

Av Veronica - 9 juni 2010 15:12

 

Snart dags för examen och Billy ska gå sommarskola i några veckor. Kul att han självmant gick med på det! Inte bestämt än vilka ämnen han ska läsa först och främst. Var på ännu ett möte på skolan i går då med mentor,rektor och kurator.Efter hade jag och skolkurator ett möte också. Tog väl 2 timmar allt som allt. Jag har letat runt lite efter något sommarjobb till Billy med. Han behöver något att pyssla med några dagar i veckan. Verkar kanske fixa sig med det =) Återkommer om det skulle funka.


Hastade upp till Långsele igen för att städa ur bilen, hade besiktning på den då.

Mötte upp Billy på stan som skulle köpa examenskläder. Som tur hämtade mamma Jack på dagis så jag slapp en tredje gång upp till Långsele då.

Mamma hade tagit med Jacks cykel hem och någon skulle laga hans punkering. Jag vet knappt hur man gör, och jag är inte intresserad att lära mig heller.

Slängde i mig en macka hos mamma för jag hade inte ätit på hela dagen. Kändes som jag höll på att svimma.

Jack vägrade naturligvis att åka från mamma så det blev rätt livat då, men med lite mutor så följde han med ;-)

I väg och handlade för att sen hem och laga middag.


Det var min dag och den slutade absolut inte där.. men jag ids inte skriva vad jag gör varje dag helt enkelt. Men i stora hela så har jag det jag gör!

Mest saker som är utrbotat tråkigt då.Känner mig absolut inte duktig för att jag gör en massa saker då. Duktig och nöjd känner jag mig när jag lyckats lägga mig på soffan en kvart och kollar på tvn.....jag har inte ro i kroppen att ligga där. Får fan magsår och blir super stressad. =(

Sov från 22 till 9 i morse... känner mig inte ett dugg utvilad bara megatrött.

Nu ska jag snart iväg på utvecklings samtal på dagis och i morgon till doktorn.

Jo jag har hunnit jobba några timmar i dag iaf. Blir så kallt där jag är... brrr.Kanske man ska göra som Nettan och leta fram långkallingarna ;P

Ska sanningen fram så orkar jag helt enkelt inte vara social med någon.

Men i mitt nästa liv kanske det blir bättre då......

Oj 10 min kvar.. nu måste jag dra...

Tjing










Ovido - Quiz & Flashcards