Alla inlägg den 11 juni 2010

Av Veronica - 11 juni 2010 16:36

Har dom flyttat Sundsvall till ekvatorn? Man har problem om man inte på 14 veckor lyckats ordna någonting. Jag tolkar det att man är lat,bekväm och skiter i allt. Man har stora problem om det varit så hela livet......eller det kanske var otur och alla andras fel som vanligt?

Tänk efter lite så har jag inte så jävla fel! Men upprättelse kommer jag få, men jag tror inte den kommer i den form som jag önskar. Som min fru säger.... KARMA =)


Dagarna har varit lite si och så, stökig tonåring och en liten som har mer energi än han behöver! Fruktansvärt trött på kvällarna och när jag vaknat är jag ändå inte utvilad. Lider av tristess tror jag. Jack ska sova hos momma i morgon, hon ser nog att jag är less att inte ta mig utanför dörren någon kväll eller helg.

Men jag vet hur det kommer bli, jag kommer prioritera att vara hemma ensam.

Just nu har inte Billy kommit hem till middagen och mobilen ligger här. Vet precis vad han kommer säga " du sa inte vilken tid vi skulle äta" Till saken hör att vi äter samma tid varje dag   Eller när jag inte får upp han på morgonen och till slut åker jag på jobbet i alla fall " Du väckte mig inte" Har aldrig sett någon som är så medvetslös på morgonen. 

Just nu hatar jag pollen och allergi tabletter hjälper inte 100% längre. Linserna känns hela tiden torra och smutsiga. Längtar tills detta anfall av pollen är över snart!

Jag ska nu fortsätta med min evighets tvätt... see you.











Ovido - Quiz & Flashcards