Alla inlägg under juni 2010

Av Veronica - 3 juni 2010 21:51

Blir så jävla trött och matt. Här har jag ,Jack och Billy som ensamstående dygnet runt. Billy åker aldrig någonstans.. och Jack inte heller. Kan man vilja ha någon vuxen tid någon gång?

Nej.. för då blir jag kallad jävla sämsta morsan som finns. ?? Mitt jävla ex har ju något stort fel i huvvet.

Han ville ha Jack i helgen och jag är inte intresserad att skjutsa Jack. Om jag har hand om Jack jämnt måste jag då slösa tid att åka med han?

Visst.. för Jacks skull men grejen är att jag alltid fixat detta, och tack så jävla mycket. Har varit en anmälan till soc eller en fet smäll på käften som gällt. Tack och tack så mycket.

Du och din morsa borde skämmas.. för är det någon som gör det bra så är det jag!!


Av Veronica - 3 juni 2010 19:17

Dagen började normalt som alla andra dagar. Jag kliver upp och försöker skrämma liv i Billy. Han satte sig upp i sängen och pratade i sömnen. Frukost till Jack som får se bolibompa på morgonen. Jag gör frukost och tar med mig för jag kan inte äta på morgonen. In till Billy så många gånger jag hinner för att skrika på han att kliva upp. Sen åker vi på dagis.

Jag kan liksom inte gå i skolan åt Billy, kliva upp och göra frukost får han fixa själv.

Nu fick jag en flaschback. När någon viss person skulle läsa in komvux och jag jobbade i Ramsele så gjorde jag svenska A och B åt han.Vad fick jag för det? Utskällning för jag inte gjorde ett referat på en bok tillräckligt bra.

Fusk fusk fusk.... Men jobba 50 timmar i veckan och sen göra någon annans skolarbete fixade jag inte.

Guuuuud vad dåligt.=P

Och hur intresserad var jag då? Inte ett skit.

I dag har jag fått veta att jag är sämsta mamman som finns och att jag är en sopa.

Tack tack så mycket då!!

Känns som det kvittar... bryr mig inte.

Det härligaste är väl ändå att jag vet sanningen... ;-)





Av Veronica - 2 juni 2010 21:42

A-post i Sverige innebär att du köper ett frimärke för 6 kr. Postar och det tar ett dygn för brevet att komma fram. Allt upp till 2 kg är brev. B-post kostar 50 öre mindre och kan ta 2-3 dagar. Jag har betalat för A-post och blir skit irri på såna här säljare.  Har nu varit på tradera för länge för att gå på detta....

 


Av Veronica - 1 juni 2010 19:34

André var 7 dagar gammal skulle jag för första gången åka och handla på ica remsle med honom. Jag tog ur bilbarnstolen och bar den för han sov. När jag kommer till grönsakerna så ställer jag honom under bananerna och plockar på mig grönsaker och frukt. Handlar vidare och kommer ut till bilen. väl i bilen känns det lite konstigt och tomt.. jag undrar vad jag glömt.. hmmm. då börjar amningsbrösten stora som vattenmeloner göra ont och läcka.. då minns jag. ANDRÈ ligger kvar under bananerna. Jag smyger in på lilla ica och försiktigt går jag fram och hoppas att ingen sett att jag glömt honom. Han sitter under bananerna i sin bilstol och sover fortfarande, jag tar honom och smyger ut :) hur lätt det nu är att smyga på ica remsle där alla känner alla :). Jag skyller det hela på att jag var 23 år, ammade och bara varit mamma i 7 dagar. ;)

seg

Av Veronica - 1 juni 2010 19:16

Jag har vunnit ett par shortschaps på tradera den 18 maj, och inte fan har dom dykt upp än. Mejlade tjejen i går men inget svar än så länge. Men hon är seg på att skicka vilket jag såg sen på hennes sida. Inga lysande siffror hade hon!

I dag har jag varit i stallet som vanligt. Mockat, packat lunchhö, burit vatten och grejat. Har nu ont i hela kroppen.Känns jätteskumt, ont i bägge armbågar,nacke,fotleder och handleder. Så länge jag jobbar känner jag bara av ena armbågen och sen på kvällen känns det överallt.

Kanske man ska söka in på hemmet över sommmaren ? =D




Ovido - Quiz & Flashcards