Alla inlägg den 30 maj 2010

Av Veronica - 30 maj 2010 22:11

 

samma dag som förra året såg man ut så här en dag i solen....

Jävla regn, piss och blött..

Av Veronica - 30 maj 2010 20:22

I kväll tjatade Jack om att ringa pappa. Jag slog numret och Jack pratade med han. Nu är det i början på maj sist han ringde. OBS sist han ringde för då ville Jack inte prata. Den 22 april var sista gången Jack pratade med pappa.

Först så anmäler farmor och pappan mig för jag är olämplig som mamma, nu då? Helt plötsligt så är det ok?

Snacka om att ha lite att göra då!

Inte hört ett ljud om någonting nu. Men det var väl jobbigt att ha Jack så många veckor antar jag så jag fick tillbaka han. Ja han är ju lite mycket oftast =) Ger järnet från det att han vaknar tills han somnar sent på kvällen.

Ni kanske inte orkade med han då?? Men jag kan ju imponera med att jag orkar då..

Jag orkar till och med era påhopp .. det ni!!


Av Veronica - 30 maj 2010 19:17

Det jag avskyr är själslösa bloggare. Med det menar jag dom som bloggar endast hur jävla bra föräldrar dom är. Aktiviteter som dom sysselsätter sina bäbisar till småbarn med. Hur fantastisk denna unge är i var och varannan mening. Hallå ingen normal människa köper denna idylliska tillvaro. För mig är det bara att bräcka andra i sina bloggar. Man vet inte vad dessa " perfekta" människor tycker egentligen. Dom har inte en endaste motgång utan allt är ett rosa skimmer. BAAAH.... löjligt sa horan och gav pengarna tillbaka.

Jävla lögnare.... ni vågar helt enkelt inte skriva hur bajs ni tycker eran tillvaro är ibland. Men jag blir trött att läsa jämnt hur jävla bra ni är =) Men jag väljer ju själv vad jag vill läsa och jag slutar nu.. blääääää.

Trodde jag hade ett innehålls fattigt liv.. men nääää. Ni har det fan värre!!!

Skaffa er en aktivitets kalender eller ... vem fan bryr sig???

Ovido - Quiz & Flashcards