Alla inlägg den 13 mars 2009

Av Veronica - 13 mars 2009 23:23

Stod och väntade uppe hos Gabriell och ropade på häääästarna! =)

Isac kom fram och verkade vara världsvan linslus! Den andra som inte ens kan stava namnet på åt,åt och åt! Ja tristare polare kunde han då inte ha! ;-) Tänkte på en sak när jag stod där, på hästkrafter naturligtvis! För i hagen stod det två hästar och utanför en massa! En manlig leksak helt enkelt! Men det är mycket tuffare att förflytta några hundra kilo häst med tyngd,vikt och hjälper!! Köra en sån där plåtburk kan väl vilken som helst! =)

Av Veronica - 13 mars 2009 22:52

I helgen är jag till hälften barnledig! Är sååå skönt att bara slippa springa och jaga Jack jämnt! För det är mycket energi och spring i den killen! =) Kan få vila min kropp varannnan helg, det är jag värd! ;-) Han ser smal ut men väger bly! Treårs trots så man tror väggarna ska rasa ihop här ibland! Envis har han alltid varit. Sen han fick en sked i handen har man aldrig fått mata han! Man kan inte stoppa något i hans mun utan att han måste ta det i handen och studera vad tusan det är! Alltid varit kinkig vilka kläder han har. Är det något nytt så kan han endera bara vägra eller gallskrika, han ska helt enkelt inte ha det på sig! Och får man på han något nytt så tittar han och studerar sig själv! Billy var aldrig så. Jag fick ta på han exakt vad som helst! Jag kunde ge han vad som helst han gapade som en fågelunge! En glasspinne som gått av, inga problem. Min vänninas pojke Mattias  blev galen om det var det minsta fel på hans glass! Då var det bara att byta med Billy för han brydde sig inte ett dugg! Och det gällde allt! Bara att byta med Billy!  Dom är rara dom små liven! =)


Mina scannade bilder blir ingen toppen kvalitét p.g.a Jack! Jag lyfte upp skrivaren då han hade lyckats fylla skrivaren med saft! Men en jäkla bra skrivare måste det vara för den funkar ändå! =)


Ovido - Quiz & Flashcards