Alla inlägg den 16 mars 2009

Av Veronica - 16 mars 2009 15:11

Fick en bok om stjärntecken för ett tag sen. Och visst stjärntecken i all ära men allas andra då, inte mitt eget! Jag tillhör ju enligt den här boken och alla andra böcker om stjärntecken, i särklass det värsta tecknet i zodiaken =( !!!! Jag ifrågasätter starkt källan till dessa påståenden som favoritfärg rött och svart? Ok svart köper jag men rött? Känner bara en som klär i rött och hans stjärntecken är skytten =P!! 

Jag läser första stycket och följande kan man läsa!


- Skorpioner håller sina hemligheter för sig själv. Deras känslor är så starka att det är svårt att förklara för andra hur de menar och upplever världen, de väljer att istället bevara sina innersta känslor för sig själv. Det gör att många upplever dem som hemlighetsfulla, och den stara passionen som alltid är närvarande hos dem tillsammans med självkontrollen gör att de upplevs som mycket spännande av andra människor.  


Ja det stämmer ju till en viss del att jag inte springer omkring och pladdrar om mig själv hur som helst! Hemlighetsfull kanske man blir av den anledningen. Självkontroll och självrespekt är väl något alla borde finna på ett eller annat sätt! På tal om självrespekt så blir jag väldigt brydd på vissa, i mina ögon " vilsna tjejer " som lägger ut bilder på sig själv halvnakna för att fånga läsare! Varför? För att dom är rädda att inte synas och kan inte komma på andra sätt än just klä av sig! Läser jag deras bloggar så är deras liv så totalt ointressant för mig iallafall! Har ni ingen åsikt? Finns det inget att skriva om som skulle kunna göra era bloggar lite mer intressanta? Handlar det om idé torka? Ok det är fritt val för mig att läsa vilka bloggar jag vill. Men vad jag undrar är av vilket syfte ni gör det? I mina ögon är det brist på självrespekt. 

Ovido - Quiz & Flashcards