Alla inlägg den 17 mars 2009

Av Veronica - 17 mars 2009 23:31

I morgon är det frukost på stan och sen måste jag på banken och byta mitt visa! Funkar ju bara på vissa ställen och sånt orkar jag inte med! Sen tål jag inte dom som inte kan ta kort.. tex 87:an korvmojjen! Undra hur många som vänder i dörren när dom ser " vi tar inte kort" ! Ja ja nu behöver ju inte jag bry mig om det eftersom jag ändå inte handlar där! Nu måste jag faktiskt gå och sova zzzzzzz

Av Veronica - 17 mars 2009 19:27

Jag måste köpa ny klädsel till min soffa och fåtölj ( Ektorp IKEA) men jag vet inte vilken färg! När jag köpte den hade jag beige klädsel. Nästa färg blev kritvit och nu ger jag upp denna snygga färg.Shabby chic är jag inte men väldigt minimalistisk. Och vitt älskar jag, men tyvärr funkar inte vitt och barn! ;-)! Brun kanske då ? Finns ett företag som heter Bemz som säljer klädslar till IKEA soffor och fåtöljer! Lite mer att välja på och det gör ju inte valet snabbare eller enklare! Ja och ibland undrar jag om det inte vore lika så bra att köpa en ny soffa, för klädslarna är rätt dyra!

Men Ektorp soffan är såååå skön att sitta och ligga i! =)

Ja den sista bilden blir det inte men lite ball var den väl! =)

Av Veronica - 17 mars 2009 14:53

Jo jag har pussat på Jack. Billy vill knappast ha pussar av mig, fyller ju 13 år och vill inte ha några pussar då! Kan ju få tjej baciller ;-)

Någon annan har jag inte att pussa på! Tror ni att jag håller på med nätdejting nu, i förenklad form? Passa på att flirta när jag ändå är inloggad?  =) Nej för guds skull jag vill inte ens ha någon! Är så skönt att rå sig själv och göra vad man vill. Nu var det ju inte hela sanningen, för jag är beroende av barnvakt för att kunna göra vad jag vill.;-) Och när jag väl får göra vad jag vill så väljer jag att INTE göra något speciellt. Bara vara hemma och vila öronen en stund =) Toffla omkring i mysbrallor och se Hem till gården alla inspelade avsnitt jag har. Nej för tusan, tro inte allt jag skriver nu. Hem till gårdens signaturmelodi utlöser depression hos mig! ;-) Men någon som tog ut soporna kanske jag skulle skaffa mig=) Gabbi hur jobbar du resten av veckan och resten av året? Tänkte skaffa mig dig då och du går ut med soporna ! =) Men du kan väl maila mig tiderna så jag vet när du ska jobba här! ;-)

Over and out!

BVC

Av Veronica - 17 mars 2009 11:46

Nu i morse var vi på Bvc och treårs kontroll! Ritade ballonger och sparkade boll. Väga och mäta sig vägrade han, hoppa också för den delen! Ett under att jag fick av han kläderna där inne. Ja jag har ju skrivit det förut, ENVIS!! Dagis har ju varit så orolig för hans tal. Alltså såååå orolig att dom inte pratat med mig utan med andra! Jag blev erbjuden talpedagog och tackade ja. Nu fick jag reda på att talpedagogen inte prioriterar Jack och personalen är sååååå oroad över hans tal!  Så dom har lagt över det här på rektorn som ska trycka på talpedagogen! Läs det här igen.... Personalen är så orolig att dom redan innan dom ens pratat med mig hunnit säga till rektorn!!!! Jag frågade Bvc sköterskan vad hon tyckte och hon var inge oroad över Jacks tal. Och det är ju inte jag heller!! 

Mycket där borta som är märkligt! Fick en lista för ett tag sen om kläder som barnen ska ha i sin låda eller hylla. Nu är det så att jag vet vad som ska ligga där men jag checkade av där när jag ändå höll i lappen! Hade allt där! I går när jag hämtar Jack på dagis springer han omkring utan strumpor! Jag frågar om han tagit av sig någonstans, jag vet att han inte skulle göra det men ville höra vart dom var! Dom satt nämligen kvar blöta i skorna.Ok dom var blöt men det fanns ju nya i lådan. Allt enligt listan!

I torsdags när jag kom hem och skulle byta blöja vid 16 så upptäcker jag att han har samma blöja på sig som när jag lämnade han på morgonen. Okej kan kanske hända jag vet inte jag har aldrig jobbat på något dagis. Men det kändes som om Jack lika väl skulle kunna försvinna därifrån!

Jag tycker det är så mycket gör si så  och regler ... men ibland är det som dom reglerna bara skrivs för att någon har lite att göra.

Var tvungen att sätta in ett kort när Jack är ca 3 månader och åååå vad lättsamt det var att gå på Bvc! =)



Ovido - Quiz & Flashcards