Alla inlägg under maj 2009

Av Veronica - 22 maj 2009 19:53

Ja det var ju inte mycket att hurra för på den loppisen. Det var min systers ex mamma som sålde ut hela hemmet! Hela huset med bryggstuga och ladugård var också till salu. Låg jättefint till på en höjd! Den andra loppisen såg jag från vägen, garageloppis men inte var det direkt några grejor där. Så vi drog vidare till något skumt ställe. För vi gick genom skogen och jag är fan rädd för uteliggardjuren =S Har aldrig varit det förut, måste ha suttit inne för mycket ;-)! Vi gick dit för att konstatera att båten inte blev upplagd på land i höstas. Han har en del att göra innan han öst den på vatten =)!!


Av Veronica - 22 maj 2009 10:36

Nu ska jag strax åka på några loppisar. Hoppas att hitta dom tre f:en..

FIN FINA FYND!! =) Då kom jag helt ohejdat att tänka på när jag jobbade på systembolaget. Det finns en tre timmars regel där och just bara på lördagarna! Regeln har igentligen ingenting med systembolaget att göra, den bara fanns där =)! När man efter en arbetsvecka kommer hem gäller följande... 1 timme städa.. 1 timme sova...1 timme bada ;-) Sen är man fit for fight att gå ut och parta på kvällen med gott samvete! En jäkla bra regel !!!

Av Veronica - 22 maj 2009 00:14

Japp nu är dom på väg till Göteborg =)! Naturligtvis var vi tvungen att leta mobilen i sista minuten innan han gick ned till tågstationen. Mobilen har försvunnit tre gånger i dag nu! Fin fin frukost han tog med sig. Två mackor med bara smör,en drick yoghurt, ett paket muffins och en stor dricka. Hela kostcirkeln =)


Av Veronica - 21 maj 2009 20:53

I morse när jag klev upp så sparkade jag igång datorn i vanlig ordning. Sätter mig med kaffekoppen och läser i denna ordning, aftonbladet,expressen,allehanda och wigh news. Ja sen går jag in på bloggen och dom jag följer om inget annat inträffar!

Jag fastnade på just aftonbladet och Pamela Anderson. Vad fan har hon gjort med håret tänkte jag? Ok jag måste bara skriva om det tänkte jag! Sen blev det annat och jag glömde bort det tills jag var in på Gabbis blogg! Va fan?? Ok inte samma människa men det var hårfint ( fyndigt va? ) lika! ha ha

Sen bestämde jag i går att vi ( min familj) skulle äta tacos och jag och hon har inte pratat mat med varandra i varken i går eller i dag. Vad äter hon ? Jo tacos!

Undra om vi snart börjar synka mensen också? ha ha.


Av Veronica - 21 maj 2009 13:04

Jaha då var det dax igen! Skulle duscha och i vad? Kallvatten såklart!

Hämtade pannmannen och nu får jag hoppas på en dusch om någon timme då!

Av Veronica - 21 maj 2009 11:20

Ja jag väntar men inte på den perfekta mannen=)! Han finns ändå inte så det hamnar inte etta på prio listan! Jag väntar på besked om Jack ska åka i dag eller i morgon! Men jag har ju bara väntat på svar sen i måndags =S!

Kanske inte är tillräckligt länge? Jag kanske borde bli ännu mer flexibel än vad jag redan är =P!!!! Grejen är att jag också har ett liv, hör och häpna!!

Vet i fan men boka tågbiljett dagen innan funkar inte alltid. Jo det funkar om man vill och känner sig ha råd att betala överpriser! Men jag tror nog alla vill ha några dagar i framförhållning vad än det gäller!

Tänkte på ni som är spring vikarie. Hur kul är det att bli uppringd en kvart innan ni ska vara på jobbet? Ledighet och semester brukar man väl planera en tid innan, dels för att om man inte gör det så går man säkert miste om ev biljetter till olika evangemang!

Jaaaa jag har planer men det vet i fan om det kommer bli något av det nu!!

Av Veronica - 20 maj 2009 23:09

En sista slurk innan vi for =)! Yatsy brukar inte dia sina barn längre än tio veckor. Vet i sjutton vad hon fick för ryck! Men det var svårt för alla att få plats där. Till slut satt den röda hanen på alla dom andra och försökte komma åt!

Av Veronica - 20 maj 2009 18:04

Pannan har stannat i vanlig ordning. Finns inge varmvatten och jag vill duscha NUUU !! Jäkla bra hus då! Skulle behöva en solsticke renovering här tror jag =P!  Pann mannen fixar och Jack ställer dom viktiga frågorna ;)


Ovido - Quiz & Flashcards