Alla inlägg under maj 2009

Av Veronica - 19 maj 2009 22:40

- Kan jag låna din dator en stund?

- Hur länge då?

- En timme!

- Kan jag få  tio kronor då i typ hyra?

-Visst det går bra det =)

Det var i går det! I dag när jag sätter mig där hittar jag denna lapp! =S

Vadå smyghöja!! =)

Av Veronica - 19 maj 2009 19:17

Ja jag har fortfarande inte sett till någon tvättmaskin, så nu har jag varit och tvättat hos mamma. Jaaa jag är ju inte klar på långa vägar men börja se något slut på detta! Inte så där upplyftande att åka iväg med tvätt efter två barn och husdjur =(! Jag fattar inte hur hyresvärden tänker när han inte tänker ställa hit en tvättmaskin åt mig?? Det stod ju en här när jag flyttade in! Det är fortfarande stopp i ena toaletten så den går inte använda. Han har saker kvar här både i garaget och i ett av rummen. Ja inte fan nyttjar jag 120 kvm som jag betalar för!

I dag drog jag och @ ut heltäckningsmattan från Jacks rum. Inte världens läckraste matta under men man får väl tänka lite retro då =) Lite cool kanske, eller kanske ocoolt när jag tittar länge på den =S ! Ja ja.. det känns lite bättre att andas nu ialla fall!  

Av Veronica - 19 maj 2009 13:34

Oj då, jag råkade fynda en nästan ny perkulator för sextio spänn i dag =)

Men det är ju så när man är född med en guldsked i käften =P

Av Veronica - 18 maj 2009 19:34

Har inte haft tid att blogga i helgen för jag har umgåtts med solen då =)!

Nu sitter jag vid min sons datorbord  och där man drar ut en skiva  för tangentbordet. Jäklar vad bucklig den är=/! Han måste dängt upp den några gånger nu tror jag! Min datorstol har också fått sig en känga =(!

På torsdag mot fredag natt åker Billy och klassen till Göteborg på skolresa. Kollade vädret nu och tyvärr ser det inte lysande ut, regn,regn och regn! Hoppas det hinner ändra sig till det bättre under helgen!

Jag tänker vara HELT barnledig, Jack ska till pappa i helgen! =)
Av Veronica - 14 maj 2009 22:38

Jag råkade halka in på en blogg! Nej nu ljög jag för jag kollade dom mest aktiva på blogga gratis. Klickade där och först blir jag helt facinerad över någon som snittar 126 inlägg på en vecka.Klick och det första jag får se är ett inlägg om abort. Detta finns att läsa...

.

Läste en artikel om det här med abort som ju gör att kvinnan i Sverige både blir jämställd och får utöva sin frihet. Så det som då händer är att vi ställer jämställdhet och frihet mot rätten till liv.


Jag ifrågasätter källan eftersom han läst det. Och den finner ni här http://www.expressen.se/ledare/1.1567143/ann-charlotte-marteus-abortratten-far-inte-inskrankas


Jag tolkade hans blogg inlägg att det här tyckte han. För han hade ju "läst någonstans " Men när jag läser expressen så citerar ju hon mest andras!


Ok vad vill jag komma fram till.. ursäkta mig men sluta spotta ur dig en massa bara för att du kan! Finns inget genomtänkt alls! Må hända att du är 50 och gjort flera hundra tusen inlägg ... men det hjälps inte i min blogg =) ...... vill ni ha mycket att läsa ? Varsågod http://j-lestander.bloggagratis.se/

Av Veronica - 14 maj 2009 20:22

Fick provsvaren av min läkare i dag. Och det var väl som sjutton vilket fräscha organ man har =) Jag hade ingen aning vad han beställt för prover på mig men det var en del. Blodplättar,njurar,lever,kalk,sänka,sköldkörteln m
.m och allt var top notch ;-) Så mitt klena tillstånd kommer att gå bort om en vecka sa han! Men guuuud sååå fint då! För hur kul är det att känna sig brännskadad dygnet runt? =( Ja nu är jag ju inte bra då, men bara att någon lovar mig det känns så mycket bättre =)

Av Veronica - 13 maj 2009 23:05

Fick panik i dag. Håkan skulle hämta deras kille och jag kan inte se skillnad på dom =S! Jag radar upp dom här tre och studerar. En går helt bort för den är för svart över ryggen. Sen tror jag eller jag är hundra säker på vilken det är. När dom kommer så blir jag osäker och dom velar. Ehh... dom är identiska! Till slut säger hans dotter - men pappa spelar väl ingen roll dom är ju hur söööta som helst =) Dom tar en och åker.

Men nu ett annat problem. Jonas från Härnösand ska komma på söndag och hans katt är den som är mörkast på ryggen. Den har en defekt svans.

Japp ni läste rätt... svansen är typ av! Har ingen aning när detta har hänt. Jag har klämt känt och grejat med svansen men han bryr sig inte. Ok det är ju positivt för då har han inte ont. Tänk om han tycker - Nej fy fan vad ful han är! Han är ju inte ful han är ju lite annorlunda.. han kan ju vicka svansen rätt upp på mitten.. =) Ska se om dom köper det... =)


Ovido - Quiz & Flashcards