Alla inlägg under maj 2009

Av Veronica - 12 maj 2009 20:18

Har haft ont i kroppen som fan hela dagen. Men nu kan jag faktiskt tycka att det känns lite bättre =)! Ringde vårdcentralen i dag, jag litar inte på att läkare ringer mig fastän dom sagt det! Mina prover var inte klar? Va? I går frågade jag och då sa hon att det går på en dag att få svar! Ja ja får väl vänta ett tag till då!

Två missar har nu åkt till sina nya hem, Nordmaling och Sundsvall. I morgon kommer Håkan från Härnösand och hämtar en silver/grå. I helgen åker resten! Klart det blir tomt.. men det är så mycket jobb med dom och speciellt från tio veckors ålder! Men åttans tabell kan jag och jag vet att åtta gånger åtta är 64 =).. ha ha. 6400 kr är kul. Men det är ingen bra tim penning på 12 veckor.. men ändå =)!

Somnade i soffan gjorde jag också, Jack och jag kollade tv och då snarkade jag en liten stund då.. sköööönt var det ;-) !

Mia

Av Veronica - 11 maj 2009 19:24

Nu är det så att jag faktiskt inte orkat läsa andras bloggar heller. Såg nu att världens bästa Mia och min stora kärlek ;-) är på Rhodos! Vet att hon läääängtat dit. När hon var liten så var hon och hennes familj där varje år!

Jag och syrran tillbringade vår uppväxt i skogen.. ha ha. En farsa som var befäl och tyckte att grankottar och kompass var livet =P 

Jag hoppas ni har det super bra för det är ni verkligen värda.

Pussi puss.. =)

Av Veronica - 11 maj 2009 19:11

Tyvärr orkar jag inte blogga så mycket. Har varit hängig och har en massa fel under fjorton dagar nu. Har varit till doktorn i dag och dom har tagit en massa prover. Får svar i morgon på det. Grejen är att jag tagit prov på sköldkörtel,njurar,lever och allt man kan tänkas sig! Jag är helt slut och trött. Kan knappt lyfta Jack för det känns som jag har brännskador på huden =( Kläderna på kroppen gör ont och helst skulle jag vilja springa naken, men då blir jag väl vräkt av Uffe puffe ha ha. Men det var ju skit samma eftersom jag sagt upp kontraktet och ska flytta! Får väl hoppas livet återvänder snart! =)

I dag har min mamma grävt fram pengar ur madrassen och varit med Billy på stan. Billy har fått kläder och skor för si så där 2500 kr. Bra då slipper jag handla då ;-)

Av Veronica - 9 maj 2009 23:54

I dag har jag fyndat på loppisar=) Min passion! Jag var tvungen att visa @ vart blå lagunen låg. Han har ju tappat orienterings minnet och en bit av hjärnan för den delen ;-)! Hur kan man glömma vägen till detta guldkorn?

Nu tänkte vi fixa upp detta ställe för det ser ju för jävligt ut där nu =)

Av Veronica - 9 maj 2009 00:34

Undra vad Salo har för sig en natt som denna ?

Av Veronica - 8 maj 2009 22:27

Syster ringde och sa att hon fått en fästing. Hon hade tagit Frejas fästingborttagargrejstång ( långt ord men helt korrekt) Till saken hör att halva var kvar, typ gick av eller nåt. Så vad händer nudå? Kommer hon få den djävulska ebolan? =P

Av Veronica - 8 maj 2009 22:09

Spännande.... Visste väl att GIF Sundsvall skulle vinna över AIK.. Jag kan allt om sport så om du har svårt att välja bingo bricka på maria bingo, ring mig =) Du kommer aldrig att ångra dig =)

Av Veronica - 7 maj 2009 22:00

Städade tvättstugan, hela tiden har jag trott att det var moppen som luktade illa=S ! Det är rätt kallt där inne och en mopp torkar liksom på några dagar där. Okej en ny mopp och det luktar ändå illa ?? Sanerade duschkabinen och skulle just skruva isär avloppsröret då @ knackar på. Svårt val då? Ehh .. jag får inte isär rören =P. Han tar isär det och fyyyyyyyy faaaaan det stinker ju lik! Han rengjorde brunnet under kabinen och fiskade upp en stor tvättsvamp och en massa andra saker. Hur har dom grejorna hamnat där då? Jag höll på att kräkas så han fick rengöra där inne. Men nu är det fint och rent där =) och då kan jag ägna mig åt att sola hela helgen! Jag är ju BARNLEDIG.. HA!!

Ovido - Quiz & Flashcards