Alla inlägg under maj 2009

Av Veronica - 7 maj 2009 00:55

Meeeen kan jag gå och lägga mig någon gång då??? Ska bara bada klart ;-)

Av Veronica - 7 maj 2009 00:34

Var ute och åkte en sväng i går! I Anns hage låg det två döda hästar... jag kanske borde sagt något =P

Av Veronica - 7 maj 2009 00:15

Plattång används med försiktighet. Annars kan man bränna pannan! Och då gäller det att man har en pigg och stor Aloe Vera hemma ;-)

Jag lyckades med det och tänkte, ja ja går nog över. Till slut sprang jag in i sovrummet och dissikerade min Aloe Vera och strök på slemmet i pannan =S! Så nu ser den lite trött ut och jag kan absolut inte bränna mig igen, har ju ingen Aloe Vera =(

Av Veronica - 6 maj 2009 23:13

Jag skulle vilja sitta i fängelse! Verkar ju hur nice som helst =)! 6 kvm att städa och man behöver inte laga mat. När dom kommer och säger att nu får du gå ut på taket en timme och motionera, säger jag bara - Inget besvär för min skull, stäng dörren försiktigt för jag är känslig för ljud =P!

Mmmm sova, läsa böcker och peta navelludd verkar ju vara hur bra som helst! Skola kan man ju gå för att sysselsätta sig med något annat hela dagarna. Byta namn skulle jag också göra Myra skulle vara hur passande som helst då ;-) !

Men hur ska jag komma dit då? Finns ju så mycket att välja på så jag ligger sömnlös om nätterna och funderar! Inbrott,stjäla,fortkörning och inte lämna in deklarationen i tid ger ju inget fängelse. Råna pensionärer på handväskan blir nog heller inte fängelse. Råna en värdetransport då? Det har ju varit inne länge =) Men alla dom är väl bevakade av kriminella och kommer jag där då och knycker en framför näsan på dom så blir dom nog lite sura =(! Ja vad ska jag göra? Mycket att tänka på dagarna och nätterna  har jag! Blir helt slut.=P

Jag vill ju bara gå direkt i fängelse utan att passera gå!!!

Av Veronica - 6 maj 2009 08:41

Efterlyser en kvinna som läser min blogg. Jag har tappat ditt telefon nummer och kommer inte ihåg ditt namn nu ! Det gäller en silvergrå kissemiss! Ring mig är du gullig =)


Har från det ena till det andra sovit som en kratta. Tänkt onda tankar hela natten och med all rätt! Fattar inte mycket men jag tänker inte analysera detta mer. Bättre att bara ignorera och slå döv örat till. ;-)


Av Veronica - 5 maj 2009 22:49

Jag är förkyld har feber och ont i ryggen. Tänkte inte blogga för jag har fan ont i fingertopparna =P! Skulle helt klart behöva avlastning men den lyser med sin frånvaro !!! Vissa har glidit på bananskal och gör det fortfarande. På min bekostnad dessutom. Jävligt irriterad faktiskt.  Har haft hur mycket som helst att göra några dagar nu. Besiktade bilen i dag och fick endast två stycken tvåor ?? Två skitfel och jag trodde dom skulle sätta en spansk flagga på den!!

Nej nu måste jag gå och sova för jag kan knappt sitta för ryggen värker!

Får väl hoppas Jack är lugn och snäll i morgon för jag är tröööööött!!!


Av Veronica - 4 maj 2009 00:29

Det är faktiskt en myra på bilden. Vart ser jag inte men den var där när jag fotade. Ni tror väl inte jag bara tar mig tid och fotar rätt ner i backen.. ha ha! Lite mer än så har jag faktiskt att göra! Ser jag den här inne så kan jag säkert få en schysst bild. =P.. något att återkomma om.

Av Veronica - 3 maj 2009 23:52

Japp jag klarar inte av detta och nästan inte @ heller. Vet i fan vad han pysslade med =P. Inget jag tänker prova ialla fall. Stå på huvudet??? Varför? När man lika gärna kan bara sitta och ha huvudet där det ska vara.. =)

Ovido - Quiz & Flashcards