Alla inlägg under juni 2009

??

Av Veronica - 7 juni 2009 10:56

Vad hände i går?  Hela kvällen förstörd bara så där =( Trodde helt ärligt att Sverige skulle greja det här lätt! En stooor besvikelse!!!!

Av Veronica - 6 juni 2009 16:46

Japp i kväll blir det fotboll. Tänkte kanske kolla på den  på nordhem. Har nyss dumpat Billy där i ett av rummen i tandläkarhuset! Synd att det är så dåligt väder annars har man kunnat suttit ute på den runda balkongen =)! Har inte ätit ännu i dag så jag måste försöka trycka i mig något nu......

Av Veronica - 6 juni 2009 01:32

Av Veronica - 6 juni 2009 00:09

Ja det ska vi ha lite här och lite där. Var till Gabriells stuga i dag och skulle hämta en film hon skulle lämna tillbaka. Wallander nyaste och den har jag inte sett =(! Älskar svenska filmer! Ja till och med åsa nisse =)! Oj shit va fint det var där ute på udden! Nicke hade grävt och hennes pappa hade röjt bort träd. Nu vet ju inte jag hur det såg ut innan, men det var helt enkelt jättemysigt där nu! Ni ser väl på bilden själv hur fint det blev ;-)

Jag and the kids ska dit och våldsgästa i juli när Nicke ska jobba, det kallar jag bra planering!

Av Veronica - 5 juni 2009 23:37

Men tillåt mig små le. Varför varför sänder systrarna graft störd en vänförfrågan till mig?  Vad ska vi prata om? hmm.. varför skor är bättre än kläder i vissa avseende? ( även feta människor kan bära snygga skor ÄR ingen nyhet men så är det ;-) I mina ögon är ni bara helt enkelt dummare än ordet dum! Men som sagt var känns juh skönt att ni är så korkad då så ni trodde att jag skulle klicka ok. Nej.. det är bara mitt ex som gillar likasinnade! Så ni får hålla till godo med han! Fuck off my fuckbook fjortisar!!

Av Veronica - 5 juni 2009 21:01

Hur kul var inte det här då? Istället för att lägga sig under täcket och deppa ihop efter skiljsmässan så ställde hon till fest. Alla hennes vänninor bar vitt och brudklänningarna hade dom budat hem på e-bay, den ena klänningen fulare än den andra! ha ha.. ingen dum idé!

Av Veronica - 5 juni 2009 20:38

I dag köpte jag ett ekologiskt och rättvisemärkt vin på systembolaget! Raza Malbec ! För 80 spänn blir du lycklig ägare till en likadan!

Säkert lika bra som Cameleon ( 6581) också ett ekologiskt vin! =)

sms

Av Veronica - 5 juni 2009 13:05

12.14 Hos dig eller på dagis?

12.51 Han är på dagis!

12.54 Alltid på dagis om jag inte säger annat....


Är det inte härligt med mobiler och sms? =) Tänk vad besvärligt det var

för indianerna när dom hade gemensam vårdnad och bodde två prärier ifrån varandra! =P

Ovido - Quiz & Flashcards