Alla inlägg under februari 2009

Av Veronica - 12 februari 2009 10:50

Plötsligt så känns uttrycket   " 15 minuter för sig själv " lite futtigt!

Av Veronica - 12 februari 2009 00:55

Ville bara önska mina morgonpigga läsare en God morgon! =)

Jag tillhör ju som ni vet inte den kategorin ! Tyvärr så är det ju lika jobbigt kallt som i går! Och jag måste ner på stan i dag =) till apoteket för livsupphållande mediciner  =S Och när jag ändå är i det huset så ska jag kolla efter ny " mysa " till Jack!




Av Veronica - 11 februari 2009 23:07

Tyvärr så ser det inte så där lysande ut...=(

Tänkte översätta prognosen till Finska, inte för att jag kan Finska men prognosen var inte mer intressant än så!


Av Veronica - 11 februari 2009 15:08

Gäller bara växthus effekten vissa delar av jorden? Är vi ett undantag från regnskog, kritvita stränder och korallgrönt vatten? Menas det att det aldrig någonsin kommer att finnas paraplydrinkar på strandbadet att köpa? För om det nu var -25 grader kallt i morse så måste vi i detta pistade köldhålet vara undantaget från resten av världen!

Hemska tanke att utsläppen från kolverken i Polen sprider sig i södra europa. För det är en stor bidragande orsak till växthuseffekten.Men jag har inte något emot lite varmare. Lite global uppvärmning .. kittlar i tanken!  Och visst fan har jag bidragit med vad jag kan! Jag har minsann dragit mitt strå till stacken! Varje år på valborg har jag rensat vind och källare. Eldat plast,nylonrep,färgburkar och allt du kan tänka dig för att bidra till det omtalade hålet i ozonlagret! Syns det med blotta ögat? Bara en tanke som for genom mitt huvud! =)

Coolt att boka en resa till " hålet" Nästan som safari på andra sidan jordklotet!

Dagen är inte slut än på långa vägar. Och jag har all anledning att återkomma i denna fråga! Om det nu inte blir varmt ute. För någons fel är det att vi stackare inte får komma in i "värmen"


Av Veronica - 10 februari 2009 23:10

I dag fick jag en bok av min vän K. .. jättegulligt tack än en gång ! =)

"Jag vill inte dö, jag vill bara inte leva."

av Ann Heberlein

recension

http://www.svd.se/kulturnoje/litteratur/artikel_2295249.svd


Håller just nu på att läsa " Andra sidan Alex"

av Unni Drougge

http://www.unnidrougge.com/bok02_rec.html

 Men då har jag ju en  "dag"bok ( fyndigt) och en nattbok! Perfekt! =)

Av Veronica - 10 februari 2009 18:09

Det här måste vara den sämsta överskrift jag läst. Och ändå var det just jag som skrev den.=)  Hur kan man bara komma på något så dumt?

Jag har två, snart tre fullstämplade häften på önsta baren.Vilket genererar en attans massa gratis pizza, ja tre då men det är många för oss som är två och en tredjedels familj. Jag , Billy och den lilla pizzakants boppande kebabsås kungen!  Och ändå så blir det fiskbullar, potatis och äggsås till middag!? Why??




Av Veronica - 9 februari 2009 17:54

Hittade bilder från Jacks dop. Men vart Billys foton är vet jag inte just nu.

Tänker inte gå ut i förrådet för där är det svinkallt.

Dom är döpta på tredje advent bägge två, passar ju bra när dom är födda på samma dag! =)

Dopet var planerat i minsta detalj och blev helt perfekt!

Bara att hitta vikningen till servetterna tog lång tid det. Man viker så det ser ut som en tröja! På den hade jag en liten vit rosett i siden.

 Blå lyktor, granris i mitten på bordet plus blå julgranskulor. Tårtorna var beställda på café charm,  för det kunde vi glömma att någon hade blå marsipan i den här stan. Blå karamellfärg fanns inte heller att uppbringa. Jag skulle skriva Jack i blå kristyr på pepparkaks hjärtan. Till slut hittade jag i panduro. Små påsar i cellofan med choklad i blankt papper=) bredvid varje kaffekopp. Jag gjorde väl fem stora smörgåstårtor som statens provningsanstalt fick testa innehållet  i .. ELLER HUR DÅ!! ;-)


Jacks egen bok " gästbok" fanns på presentbordet,  naturligvis upp hottad med både bilder och fina texter.  Jag hade gjort egna inbjudningar till dopet med ett kort på Jack. Allt inköptes på Dahlbergs bokhandel ! Ha ha.. jag vågar inte skriva mer snart allt som gjordes. Men det ska ju vara kläder... bla bla bla.. svettigt. För att inte glömma alla tackkort som oxå jag gjorde.

Men jag gillar ju att planera och jag är väldigt noggrand ,vill inte lämna något åt slumpen och hasta ihop något som jag skulle vara missnöjd över. Kanske åt det hysteriska hållet. =) Lätt att det blir för stora krav på mig själv. Men å andra sidan så ska det vara lite press också!!  Jaaa... crazy people have more fun ;-)

                                                  
Mina älskade hjärtan!

 Billy Thomas 960830 3400 gr 51 cm ............Erik Jack 050830 2945 gr 52 cm


Varför inte Jack heter Jack Erik i den ordningen var helt enkelt för

 vi tyckte det lät som .. Jack Erik Marklund  typ någon kusin i Pistvakt..=)








                 


Av Veronica - 9 februari 2009 17:30

I dag tog vi pulkan och gick en sväng för att handla mat till kissarna.

Var absolut inget skönt ute, blåste och var allmänt hemskt att vara utomhus! Jack skrek i pulkan hela tiden " maaaammaaa de båååååsa mig gååå hem" Men väl på konsum var det glömt för han hade några enkronor som han skulle " boppa" i tuggummi automaten. Inte för han gillar dom där hårda stora sakerna.. men det är ju kul att just "boppa"

Nu väntar jag på att klockan ska bli fritidsgård, då är det min dator i flera timmar! =)

Måste lämna in Billys till P så han kan laga den. Skitjobbigt att dela dator!

Jag ska nu gå och ringa ett viktigt samtal...  my king booo bitch!


På återseende mina trogna nyfikna småtroll... =)


Ovido - Quiz & Flashcards